Lediga tjänster

 • Busschaufförer - Kronoberg

  Vi söker busschaufförer till vårt avtal i Kronoberg som startar den 1 december 2023!

  Läs mer
 • Bussmekaniker Vaggeryd

  Som bussmekaniker genomför du service, underhåll, felsökning och reparationer på fordon samt säkerställer att dessa arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Du säkerställer att Connect Bus underhålls- och säkerhetssystem följs.

  Läs mer
 • Bussförare till Hällefors!

  🚌 Bli en del av vårt busschaufförsteam! 🚌 Är du redo att ta ratten och köra ditt yrkesliv till nya höjder? Vi söker passionerade och engagerade busschaufförer som är redo att ansluta till vårt team och göra en verklig skillnad i kollektivtrafiken.

  Läs mer
 • Vi söker bussförare till Norrlandskusten!

  🚌 Norrlandskusten är ett samarbete mellan Västerbottens Länstrafik och Norrbottens Länstrafik tillsammans med Connect Bus. Vi söker nu serviceinriktade fler serviceinriktade förare som vill bli en del av vårt starka team med härliga kollegor!

  Läs mer
 • Vi söker bussförare till Lindesberg!

  Vi söker erfarna bussförare till Lindesberg! Om du har D-körkort, YKB och brinner för att erbjuda säker och pålitlig kollektivtrafik, då kan du vara den vi letar efter! 🚍

  Läs mer
 • Trafikledare med logistikansvar för fordon

  Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!

  Läs mer
 • Bussförare till vårt avtal i Åre Kommun!

  Vi söker busschaufförer till vårt avtal i Åre kommun! Connect Bus – ett starkt växande företag, söker busschaufförer som vill köra buss på vårt avtal i Åre kommun som startar i juni 2024. Depåerna i Åreavtalet finns i Duved, Järpen och Hallen (Bergs kommun) Vill du vara med och påverka tusentals länsbor i deras vardag? Vi söker nu förare med tillsvidareanställning samt behovsanställda till alla depåer.

  Läs mer
 • Vi söker bussförare till Askersund, Laxå och Kumla!

  Connect Bus – ett starkt växande företag, söker behovsanställda bussförare med tillträde nu och till sommaren!

  Läs mer