Om oss

Connect Bus är en del av en nordisk busskoncern, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt Private Infrastructure-team.

Rosenholm landskap

Vår vision och mission

 • Våra medarbetare

  Människorna skapar resultaten. Det finns över 3 700 personer i det nya företaget och vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren i vår bransch. Att stötta våra anställda är en av våra viktiga hörnstenar. Det är våra medarbetare som skapar resultaten; var och en av dem.

 • Digitalisering

  Våra kunder ställer ständigt nya krav på oss. Vårt svar är den sista hörnstenen; Vi ska leda digitaliseringen av kollektivtrafiken. Connect bus ska satsa på att utveckla nya lösningar, som förbättrar och effektiviserar kollektivtrafiken, och som ger nöjdare resenärer och anställda!

 • Våra kunder

  Connect Bus har samlat många duktiga personer från både de nordiska länderna och från de tidigare företagen. Tillsammans kommer vi alla att bidra till att serva våra kunder och passagerare, som utgör en till hörsten i vår verksamhet. Tillsammans ska vi göra kollektivtrafiken mer kundvänlig.

 • Hållbarhet

  En ytterligare viktig hörnsten hos Connect Bus är att leda omställningen till nollutsläppsbussar. Connect bus har redan ett stort antal elbussar i drift. Genom att samla erfarenhet och kompetens från flera företag står vi starkare när det gäller att bidra till att skapa en hållbar kollektivtrafik.

  Read more

Du hittar oss här