Connect Bus lanserar Marstrand Express – Ny kommersiell linje mellan Göteborg och Marstrand

Connect Bus är glada att meddela lanseringen av vår nya kommersiella linje, Marstrand Express, som kommer att börja trafikera sträckan mellan Nils Ericsonterminalen i Göteborg och Marstrand den 24 juni. Denna satsning erbjuder resenärer en bekväm och pålitlig expressbuss med fasta priser och fri ombokning, perfekt anpassad för sommarens äventyr

"Vi är oerhört glada över att kunna erbjuda denna nya tjänst som gör det enklare för människor att resa mellan Göteborg och Marstrand. Vår målsättning är att göra resan så smidig och bekväm som möjligt, så att våra passagerare kan njuta av sin resa till fullo," säger Anders Svensson, Trafikområdeschef Göteborg för Connect Bus.

Marstrand Express är utformad för att möta behovet av effektiva och prisvärda transporter, särskilt under sommarmånaderna när många söker sig till Marstrands vackra kust. Med flera avgångar dagligen och bekväma bussar är Marstrand Express det bästa valet för både lokalbefolkningen och turister.

Den nya linjen kommer att bidra till ökad tillgänglighet och bekvämlighet för alla resenärer.

För mer information om tidtabeller och biljettbokning, besök vår hemsida www.marstrandexpress.se eller följ oss på sociala medier: Marstrand Express på Facebook och Instagram.

Välkommen ombord på Marstrand Express – vi gör din sommarresa lite enklare!