Connect Bus lanserar rekryteringsbussen! 

Vi kan äntligen introducera vår spännande nyhet - rekryteringsbussen! Connect Bus tar kontoret ut på vägarna och tar möjligheten att bli en del av vårt fantastiska team av bussförare till dig.

För att hitta de bästa medarbetarna till vårt team har vi skapat denna innovativa och bekväma möjlighet för att göra rekryteringsprocessen så tillgänglig och enkel som möjligt. Vi möter personligen potentiella kandidater direkt på de platser där de kan vara intresserade av att arbeta. 

Med målet att växa och stärka vårt team har vi tagit vår rekryteringsstrategi ett steg längre. Rekryteringsbussen, som är specialdesignad för att göra intryck och ge en unik upplevelse, kommer att turnera runt i Kronobergs län under hösten (mer information om tidtabell kommer).

"Detta är en mycket spännande satsning. Det ska bli roligt att få åka ut och träffa blivande medarbetare i bussförarens vardag och även träffa nya kandidater som funderar på nya utmaningar." - Irene Svänson, Vice VD. 

Rekryteringsbussen är utrustad med allt du behöver för att utforska möjligheterna att arbeta hos oss. Oavsett om du är nyfiken och vill veta mer om våra yrken, eller om du redan har erfarenhet och söker efter nya utmaningar, har vår rekryteringsbuss något för dig.

Vad gör Connect Bus rekryteringsbuss så speciell? 

  • Ombord på bussen träffar du vårt erfarna rekryteringsteam som gärna svarar på alla dina frågor om våra tjänster, delar insikter om yrket som bussförare och ger dig all information du behöver för att komma i gång
  • Du får information om arbetet och vår verksamhet direkt på plats. Vi hjälper dig förstå alla fördelar som kommer med att vara en del av vårt team. 
  • Det är enkelt att ansöka! Om du är redo att ansöka så hjälper vi dig att komma i gång med din ansökan direkt på plats.

Håll utkik efter Connect Bus rekryteringsbuss när den kommer till din stad. Ser du oss på vägarna kan du skanna QR koden som finns på bussen för mer information. Ditt nya äventyr kan vara precis runt hörnet! 

🚌 Uppdatering om rekryteringsbussen ser du enkelt på Rekryteringsbussen