Morten Langseth tar över ledarskapet i District NO

Vår MD i District NO Vidar Kjesbu kommer att avgå vid årsskiftet 2023/2024 efter många år i ledningsarbetet såväl i f.d. Trönderbilene som i Connect Bus. Vidar kommer att ersättas av Morten Langseth, som har valt att komma tillbaka till oss i en ny roll. Morten har tidigare varit verksam i District NO i olika roller (planeringschef, anbudsansvarig mm) och har glädjande tackat ja till att återvända till Connect Bus. Morten kommer successivt ta över Vidars arbetsuppgifter under hösten och börjar sin anställning hos oss redan i augusti!

” Jag sätter stort värde i att få denna möjlighet, och är väldigt motiverad till att återvända och jobba tillsammans med alla duktiga medarbetare i Connect Bus!”, säger Morten Langseth, Chef för District NO i Connect Bus.

”Vi är väldigt glada över att Morten valt att tacka ja till att ta över ledarskapet i District NO. Det blir en mycket bra succession och Morten kommer aktivt bidra till vårt ledningsarbete med att utveckla Connect Bus. Jag vill också passa på att tacka Vidar för sitt engagemang och förtjänstfulla insats för bolaget. Han kommer finnas kvar i tjänst ytterligare ett halvår”, säger Christian Plyhm, Tf CEO.